Експерт каза какво правителство трябва да бъде съставено. Съставянето на кабинет

...
Експерт каза какво правителство трябва да бъде съставено. Съставянето на кабинет
Коментари Харесай

Политолог: Решението е експертен кабинет

Експерт сподели какво държавно управление би трябвало да бъде формирано. 

" Съставянето на кабинет със значими цели и резултати е от жизненоважно значение за " Продължаваме промяната ". Това мнение изрече пред БНР политологът и академични учител проф. Румяна Коларова.

" Новата обстановка по нов метод дефинира отстъпките, които всяка една страна от договарящите (ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - б.р. ) би трябвало да направи ", счита тя и посочи, че ПП би трябвало да дадат лични гаранции.

Тя акцентира, че всяко едно постоянно държавно управление е по-добро от предварителни избори в тази обстановка, написа novini.bg.

" Шанс да се сформира държавно управление има единствено тогава, когато има взаимноприемливи отстъпки. Новата обстановка по нов метод дефинира отстъпките, които всяка една страна от договарящите (ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ - б.р. ) би трябвало да направи ", разяснява проф. Коларова и добави, че съгласно нея ПП са в много сложна обстановка, тъй като в самата коалиция ПП-ДБ салдото на силите се трансформира: " Второ - всички социолози предвиждат продължаващ електорален срив на Политическа партия. Затова съставянето на кабинет със значими резултати е жизненоважно за Политическа партия ".

Проф. Румяна Коларова беше безапелационна, че ситуацията на замразени договаряния може да бъде избрана като безизходна единствено от човек, който не желае да откри излаз, а по всякакъв начин желае да се отиде на нови избори: " Решението е експертен кабинет ", посочи тя и акцентира, че преговорите за кабинет на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС не могат да стартират от начало.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР